Gotowanie na parze(czerwona)
Autor:
Mirek Drewniak
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-61582-52-6
EAN:
9788361582526
oprawa:
miękka
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
33% rabatu
13,39 zł
Cena detaliczna:
19,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,37 zł
Opis produktu
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|