Gotowanie na parze Mięso i ryby
Autor:
Mirek Drewniak
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788361582700
EAN:
9788361582700
oprawa:
Miękka
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
32
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
7,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktu
Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|