Okładka książki Gotowanie na parze Mięso i ryby

Gotowanie na parze Mięso i ryby

Wydawca: Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788361582700
EAN: 9788361582700
oprawa: Miękka
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 32
rok wydania: 2010
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
7,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy

Opis produktu

Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj