Gotowanie w kombiwarze
Autor:
Marta Szydłowska
Wydawca:
SBM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7845-482-3
EAN:
9788378454823
oprawa:
miękka
format:
16x22
liczba stron:
32
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
1,64 zł
Cena detaliczna:
2,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 1,64 zł
Opis produktu
Kombiwar to coraz częściej stosowany w kuchni sprzęt. Jego nieskomplikowana obsługa sprawia, że przygotowanie codziennych posiłków staje się mniej czasochłonne. Dania przyrządzone w kombiwarze są także znacznie zdrowsze niż te przyrządzone na ociekającej tłuszczem patelni. Prezentowana książka to zbiór niezbędnych wskazówek i przepisów na wyśmienite potrawy oraz desery z kombiwaru.
Kombiwar to coraz częściej stosowany w kuchni sprzęt. Jego nieskomplikowana obsługa sprawia, że przygotowanie codziennych posiłków staje się mniej czasochłonne. Dania przyrządzone w kombiwarze są także znacznie zdrowsze niż te przyrządzone na ociekającej tłuszczem patelni. Prezentowana książka to zbiór niezbędnych wskazówek i przepisów na wyśmienite potrawy oraz desery z kombiwaru.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|