Gotowanie w kombiwarze
Autor:
Tadeusz Barowicz
Wydawca:
Klub Dla Ciebie
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788325802059
EAN:
9788325802059
oprawa:
Twarda
format:
14.0x22.0cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
14,53 zł
Cena detaliczna:
22,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,51 zł
Opis produktu
NOWOCZESNY PRAKTYCZNY ŁATWY W OBSŁUDZE
Jeśli możesz niewiele czasu spędzać w kuchni, by gotować obiad dla całej rodziny, jeśli chcesz zdrowo się odżywiać i ograniczyć tłuszcz w twoim menu - kup KOMBIWAR. Obiad przygotujesz w 30 minut, gotując mięso, ryby i warzywa w jednym miejscu i w jednym czasie. Owiew ciepłego powietrza wyzwala smak każdego produktu, a przede wszystkim nie jest szkodliwy dla zdrowia. W kombiwarze można piec, gotować i rozmrażać potrawy. Nie musisz już stać cały czas nad potrawą i uważać, czy się nie przypali. Kombiwar nie przypala, nie wymaga mieszania potraw, nie powoduje też ich kipienia.
Kombiwar gotuje dzięki krążącemu w nim gorącemu powietrzu, a to znacznie skraca czas przygotowania potrawy. Jest łatwy w przenoszeniu i myciu. To urządzenie które powinno być w każdym domu. "
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|