HACCP Arkusze identyfikacji zagrożeń w cukierni
Autor:
Budzyńska-Daca Agnieszka
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8374260319
EAN:
9788374260312
oprawa:
Miękka
format:
21.0x29.5cm
język:
polski
liczba stron:
151
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
116,78 zł
Cena detaliczna:
136,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 116,64 zł
Opis produktu
System HACCP bazuje na siedmiu zasadach, z których pierwsza to przeprowadzenie analizy zagrożeń, druga zaś – określenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP).
Opracowanie pozwoli samodzielnie, bez pomocy konsultanta, zidentyfikować zagrożenia na każdym etapie procesu technologicznego, przeprowadzić ich analizę, ustalić źródło i przyczyny zagrożeń, a także określić środki umożliwiające ich kontrolę, czyli procedury i instrukcje, oraz wyznaczyć punkty kontrolne i krytyczne punkty kontrolne w każdej cukierni. Niniejszy materiał jest prezentacją identyfikacji i analizy zagrożeń przedstawioną na przykładzie trzech produktów: babki drożdżowej, ciastka francuskiego i lodów. Winien być traktowany jako wzór, dzięki któremu w oparciu o własne instrukcje technologiczne (schematy blokowe procesu technologicznego) stworzyć można własną dokumentację.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|