|   Istambuł do zjedzenia
                            Autor:
                            
                                        Bartek Kieżun
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Buchmann
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-280-6878-0                            
                         
                            EAN:
                            
9788328068780                            
                         
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                            format:
                            
277x216x29mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            DO ZJEDZENIA
                            
                         
                            liczba stron:
                            
288                            
                         
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         (0) Sprawdź recenzje 37% rabatu44,30 zł Cena detaliczna:  69,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,30 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Bartek Kieżun dociera do odległych zakątków Europy, by przywieźć stamtąd opowieści o Orient Expressie, Konstantynie, intrygujących restauracjach, o których wiedzą tylko wybrani, i najlepszych przystawkach do raki.  W jego książce „Stambuł do zjedzenia” miasto to jawi się jako kulinarne królestwo gotowe, by je odkryć. Nie od dziś wiadomo, że najlepsze wyprawy to te bez mapy w ręce. Bartek wie to doskonale, dlatego w Stambule, kierowany intuicją i poleceniami znajomych, dociera do zakamarków zapomnianych przez turystów.  I właśnie dzięki temu powstał przewodnik kulinarny pełen opowieści o wielkiej historii, pachnący bakłażanem i wyjątkowy jak turecki dywan.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |