|   ITALIA DO ZJEDZENIA WYD. 2
                            Autor:
                            
                                        Bartek Kieżun
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Buchmann
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-280-6040-1                            
                         
                            EAN:
                            
9788328060401                            
                         
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                            format:
                            
278x218x28mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            DO ZJEDZENIA
                            
                         
                            liczba stron:
                            
304                            
                         
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         (0) Sprawdź recenzje 34% rabatu46,05 zł Cena detaliczna:  69,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,05 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                 Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
„Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.“
Bartek Kieżun
             x     
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |