Italia na talerzu
Wydawca:
Znak
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-240-8349-7
EAN:
9788324083497
oprawa:
twarda
format:
240 x 328
język:
polski
liczba stron:
464
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
148,39 zł
Cena detaliczna:
229,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 148,39 zł
Opis produktuJEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz. WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii. Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wykresów, porywających anegdot i portretów wybitnych postaci, to pierwsza taka encyklopedia kuchni włoskiej. Jeśli chcesz gotować jak prawdziwy Włoch, nie potrzebujesz już niczego więcej. Znajdziesz tu przepisy na dania, które trzeba znać. Zachwycą cię klasyczne i nowoczesne potrawy ze wszystkich regionów Italii. Poznasz najlepsze włoskie produkty: makarony, mięsa, sery, przyprawy, wina, piwa, likiery, kawy. .Czy Leonardo da Vinci był wegetarianinem? .Jaka jest różnica między cappuccino, macchiato i mocaccino? .Czy można zrobić tiramisu bez alkoholu? .Dlaczego śmietana dodana do carbonary to prawdziwe przestępstwo? .Czy gnocchi można jeść również na deser? Przenieś się choć na chwilę na skąpane w słońcu, gwarne ulice Italii i odkryj niezwykłe gastronomiczne dziedzictwo Włochów. KULINARNA UCZTA DLA WSZYSTKICH WIELBICIELI KUCHNI WŁOSKIEJ 5 kilogramów wiedzy o słonecznej Italii - na tę książkę przygotuj osobną półkę! x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|