Jajka
Autor:
Liano Jodi
Wydawca:
W.A.B.
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-280-0735-2
EAN:
9788328007352
oprawa:
Twarda
format:
20,5x20,5
liczba stron:
112
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
34% rabatu
19,63 zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,57 zł
Opis produktu
Ponad 40 prostych, nowoczesnych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.Porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj, instrukcje gotowania krok po kroku.Przepisy na:- puszyste omlety- jajka faszerowane i zapiekane- tradycyjne jajecznice na bekonie- kremowe quicheJaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są niezwykle zdrowe.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|