Okładka książki Japanese Cooking

Japanese Cooking

Autor: Emi Kazuko
Wydawca: Hermes House
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9781782144076
EAN: 9781782144076
oprawa: Twarda z obwolutą
podtytuł: The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes
format: 22.0x29.0cm
język: angielski
liczba stron: 256
rok wydania: 2020
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
20% rabatu
79,65 zł
Cena detaliczna: 
99,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 79,65

Opis produktu

Experience the simple and elegant culinary delights of Japan, from sushi and tempura to steamed fish and noodles - a guide to ingredients and techniques is followed by 100 recipes, all shown in 600 beautiful and informative photographs.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj