Okładka książki Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Dziczyzna

Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Dziczyzna

Wydawca: Multico
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7073-872-3
EAN: 9788370738723
oprawa: Twarda
podtytuł: najlepsze dania z zająca, dzika, sarny, jelenia, daniela i dzikiego ptactwa
format: 24.5x22.5cm
język: polski
liczba stron: 124
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
40% rabatu
25,26 zł
Cena detaliczna: 
42,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,18

Opis produktu

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Dziczyzna” to dziewiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * które marynaty są najlepsze do zwierzyny i dzikiego ptactwa, * jak przygotować pieczeń z zająca, aby wyszła soczysta i smaczna, * ile czasu powinno kruszeć mięso dzika przed przygotowaniem, * w jakich miesiącach sarnina jest najsmaczniejsza, * dlaczego przepiórki najczęściej piecze się w liściach winogron.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj