Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Dziczyzna
Autor:
Hanna Szymanderska
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7073-872-3
EAN:
9788370738723
oprawa:
Twarda
podtytuł:
najlepsze dania z zająca, dzika, sarny, jelenia, daniela i dzikiego ptactwa
format:
24.5x22.5cm
język:
polski
liczba stron:
124
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
25,26 zł
Cena detaliczna:
42,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,18 zł
Opis produktu
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
„Dziczyzna” to dziewiąty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* które marynaty są najlepsze do zwierzyny i dzikiego ptactwa,
* jak przygotować pieczeń z zająca, aby wyszła soczysta i smaczna,
* ile czasu powinno kruszeć mięso dzika przed przygotowaniem,
* w jakich miesiącach sarnina jest najsmaczniejsza,
* dlaczego przepiórki najczęściej piecze się w liściach winogron.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|