Kotlety zrazy i sznycle sprawdzone przepisy
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-111-3
EAN:
9788377071113
oprawa:
twarda
format:
17.0x22.0
liczba stron:
96
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,70 zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,70 zł
Opis produktu
Proponujemy całą gamę przepisów na smakowite kotlety, zrazy i sznycle z różnych rodzajów mięsa – wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a nawet jagnięciny.
Znajdziesz tu receptury m.in. na klasyczne schabowe w chrupiącej panierce, amerykańskie hamburgery, zrazy zawijane w sosie grzybowym, kotlety mielone z orzechami, słodko-ostre sznycle z karkówki, de volaille z krewetkami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, befsztyki z sosem cebulowo-jabłkowym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wykwintne pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|