Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
Wydawca:
Purana
wysyłka: 48h
ISBN:
9788360170403
EAN:
9788360170403
oprawa:
oprawa: twarda
podtytuł:
90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich
format:
20x27,5 cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
39,16 zł
Cena detaliczna:
54,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,05 zł
Opis produktuGotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|