Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
                        Wydawca: 
                                    Purana
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
9788360170403                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788360170403                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
oprawa: twarda                            
                         
                        
                            podtytuł:
                            
90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich                            
                         
                        
                            format:
                            
20x27,5 cm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
144                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2011                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            40% rabatu 
                30,19 zł
                    Cena detaliczna:  
                        49,98 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,19 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwaGotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych. x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |