Kuchnia bez chemii
Autor:
Patrycja Mazur
Joanna Tomczewska
Wydawca:
Olesiejuk Sp. z o.o.
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-274-4159-1
EAN:
9788327441591
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Jedz w zgodzie z naturą
format:
19.0x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,74 zł
Cena detaliczna:
24,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,74 zł
Opis produktu
Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich? Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych, czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku?
Koniecznie przeczytaj tę książkę! Dzięki autorkom, dyplomowanym specjalistkom żywieniowym, dowiesz się m.in. dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk, jakie konserwanty występują w jedzeniu czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów. Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe, pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|