|   Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy
                            Autor:
                            
                                        Margot Zhang
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Wydawnictwo RM
                        
                     wysyłka: 48h 
                            ISBN:
                            
978-83-8151-902-1                            
                         
                            EAN:
                            
9788381519021                            
                         
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                            podtytuł:
                            
Najlepsze przepisy                            
                         
                            format:
                            
245x175x15mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
144                            
                         
                            rok wydania:
                            
2024                            
                         (0) Sprawdź recenzje 44% rabatu33,77 zł Cena detaliczna:  59,99 zł 
                                DODAJ DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,47 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Zapraszamy w podróż po niezwykłych smakach Chin! Odkryj najlepsze przepisy na słynne dania kuchni chińskiej i przekonaj się, jak łatwo przyrządzić je w domu. 
W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziesz przepisy podstawowe, przekąski, pierożki, makarony i placki, dania z warzywami, makaronem i tofu, a także mięsne, z rybami i skorupiakami oraz słodkości i napoje. Poznasz najważniejsze składniki i techniki. Dokładnym instrukcjom towarzyszą barwne zdjęcia ukazujące przygotowanie potrawy krok po kroku oraz wskazówki, dzięki którym poznasz sekrety kuchni chińskiej.
Masz ochotę na pierożki Won ton, smażone bakłażany z sosem sojowym, kaczkę w winie ryżowym i z batatami, smażone krewetki, a może księżycowe ciasteczka? Wszystkie je znajdziesz w tej książce. 
Margot Zhang urodziła się i dorastała w Pekinie. Od dziecka pod okiem mamy i babci poznawała sekrety smacznego gotowania dla całej rodziny. Do Paryża przyjechała, by studiować lingwistykę. W 2008 roku założyła bloga, na którym dzieli się prostymi przepisami na autentyczną kuchnię chińską. Dziś poświęca cały swój czas i energię swojej pasji: uczy amatorów gotowania, a profesjonalistom doradza i pomaga tworzyć oryginalne przepisy.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |