Kuchnia japońska
Autor:
Charlotte Anderson
Wydawca:
Jacek Olesiejuk Firma Księgarska
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788376266534
EAN:
9788376266534
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
format:
22.0x28.0cm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
23,04 zł
Cena detaliczna:
41,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,04 zł
Opis produktu
Czas wyruszyć w niezwykłą podróż w poszukiwaniu niepowtarzalnych japońskich smaków i aromatów. Od miski ciepłej zupy miso, przez sushi, makarony aż do klasycznych dań, jak tempura, teppanyaki czy kurczak teriyaki – tak książka będzie w naszej wędrówce najlepszym przewodnikiem.
„Kuchnia japońska” zawiera receptury na różne okazje i o różnym stopniu trudności. Obejmuje japońskie potrawy i techniki kulinarne, ale również nowe rozwiązania i współczesne podejście do tradycyjnych przepisów.
W książce znajdziemy opisy technik kulinarnych, fotografie poszczególnych etapów przyrządzania posiłków, a także urocze fotografie gotowych dań ukazujących piękno japońskiej kuchni.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|