Kuchnia polska na cztery pory roku
Autor:
Marta Krawczyk
Wydawca:
SBM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788378453543
EAN:
9788378453543
oprawa:
Twarda
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
240
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
19,33 zł
Cena detaliczna:
29,95 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,30 zł
Opis produktu
Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy - mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|