Kuchnia polska - Przetwory, marynaty, dżemy
Autor:
Izabella Jesołowska
Wydawca:
Zielona sowa
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7895-920-5
EAN:
9788378959205
oprawa:
Miękka
format:
23.5x22.0cm
język:
polski
liczba stron:
60
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
5,49 zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,49 zł
Opis produktu
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie. Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw. Przetwory, marynaty, dżemy - Przetwory to letnie i jesienne skarby, których smak i aromat docenia się zwłaszcza zimą. Na czołowym miejscu wśród przetworów w tradycyjnej domowej spiżarni znajdują się dżemy, konfitury i marmolady, a także marynaty wytwarzane zarówno z owoców, jak i warzyw: gruszek, śliwek, ogórków, dyni czy grzybów.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|