Kuchnia polska (w. francuska)
Autor:
Izabella Byszewska
Wydawca:
Parma Press
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-777-169-3
EAN:
9788377771693
oprawa:
Twarda
format:
17.0x16.0cm
język:
francuski
liczba stron:
96
rok wydania:
2018
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
17,30 zł
Cena detaliczna:
29,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,30 zł
Opis produktu
Nasza kucharska książka jest pretekstem do kulinarnej wędrówki po Polsce. W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów – no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego – nalewki owocowe i miody pitne.
Wiele tradycyjnych potraw możemy wykonać samemu, wykorzystując przepisy kulinarne zawarte w naszej książce.
Wydanie w języku francuskim.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|