Kuchnia Polska - Zupy
Autor:
Izabella Jesołowska
Wydawca:
Zielona sowa
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7895-918-2
EAN:
9788378959182
oprawa:
Miękka
format:
24.0x22.0cm
język:
polski
liczba stron:
60
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
43% rabatu
5,65 zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,63 zł
Opis produktu
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie. Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw. Zupy - Rosół, krupnik, kapuśniak, grzybowa, grochowa... - zupy mają długą tradycję w polskiej kuchni. Podstawą większości gotowanych współcześnie zup jest bulion, czyli wywar otrzymany z mięsa i warzyw. Ale od tej reguły zdarzają się liczne i bardzo smakowite wyjątki, jak na przykład zupy kremy. Są one nie tylko eleganckim, lecz także bardzo pożywnym posiłkiem.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|