Okładka książki Kuchnia Polska - Zupy

Kuchnia Polska - Zupy

Wydawca: Zielona sowa
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7895-918-2
EAN: 9788378959182
oprawa: Miękka
format: 24.0x22.0cm
język: polski
liczba stron: 60
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
43% rabatu
5,65 zł
Cena detaliczna: 
9,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,63

Opis produktu

Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie. Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw. Zupy - Rosół, krupnik, kapuśniak, grzybowa, grochowa... - zupy mają długą tradycję w polskiej kuchni. Podstawą większości gotowanych współcześnie zup jest bulion, czyli wywar otrzymany z mięsa i warzyw. Ale od tej reguły zdarzają się liczne i bardzo smakowite wyjątki, jak na przykład zupy kremy. Są one nie tylko eleganckim, lecz także bardzo pożywnym posiłkiem.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj