Kuchnia PRL-u w Chicago
                            Autor:
                            
                                        Chodkowski Czesław
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Graf-ika
                        
                     
                wysyłka: 48h 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-65239-08-2                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788365239082                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
twarda                            
                         
                        
                            podtytuł:
                            
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony                            
                         
                        
                            format:
                            
233x140x30mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
312                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2019                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            38% rabatu 
                34,59 zł
                    Cena detaliczna:  
                        56,00 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,59 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna. 
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |