Kuchnia PRL-u w Chicago
Autor:
Chodkowski Czesław
Wydawca:
Graf-ika
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-65239-08-2
EAN:
9788365239082
oprawa:
twarda
podtytuł:
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
format:
233x140x30mm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
38% rabatu
34,51 zł
Cena detaliczna:
56,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,40 zł
Opis produktu
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|