Okładka książki Kuchnia PRL-u w Chicago

Kuchnia PRL-u w Chicago

Wydawca: Graf-ika
wysyłka: 48h
ISBN: 978-83-65239-08-2
EAN: 9788365239082
oprawa: twarda
podtytuł: Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
format: 233x140x30mm
język: polski
liczba stron: 312
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje
38% rabatu
34,51 zł
Cena detaliczna: 
56,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,40

Opis produktu

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj