Kuchnia regionalna
Autor:
OPRACOWANIE ZBIOROWE
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788377059203
EAN:
9788377059203
oprawa:
Twarda
format:
21.0x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
31% rabatu
34,21 zł
Cena detaliczna:
49,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,16 zł
Opis produktu
Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawy
i przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmia i Mazury, Małopolska, Podlasie.
Dzięki naszej książce Czytelnik może mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole. Książka:
· zawiera niemal sto przepisów zainspirowanych tradycją kulinarną z regionów całej Polski – zupy, dania główne, desery, przysmaki;
· ukazuje specyfikę kulturową i kulinarną wybranych regionów naszego kraju – święta i imprezy związane z tradycją kulinarną danego obszaru;
· prezentuje efektowne zdjęcia potraw, przysmaków i z regionów;
· dostarcza różnorodnych inspiracji do stworzenia własnych dań i kosztowania swojskich potraw o niezliczonych smakach.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|