|   Kuchnia tajska
                            Autor:
                            
                                        Lech Tkaczyk
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Astrum
                        
                     wysyłka: 48h 
                            ISBN:
                            
9788372775832                            
                         
                            EAN:
                            
9788372775832                            
                         
                            oprawa:
                            
oprawa: broszurowa                            
                         
                            format:
                            
148x206 mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
152                            
                         
                            rok wydania:
                            
2012                            
                         (0) Sprawdź recenzje 26% rabatu18,55 zł Cena detaliczna:  24,99 zł 
                                DODAJ DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,55 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Kuchnia tajska kojarzy się nam z egzotyką. Zwłaszcza, że zgłębiając jej tajniki można się dowiedzieć, jak smakują mrówki, koniki polne czy szarańcza!
Tajska sztuka kulinarna uznawana jest za jedną z najbardziej oryginalnych kuchni świata. Jej symbolem jest curry, podstawowym składnikiem ryż, a tajemnicę smaku stanowią lokalne, najostrzejsze na świecie przyprawy. Komponując je z wieprzowiną, mięsem drobiowym czy różnorodnością owoców morza, otrzymujemy całe bogactwo egzotycznych smaków i kolorów. Charakterystyczna dla kuchni tajskiej jest również dbałość o równowagę między pięcioma podstawowymi smakami. A łączenie lokalnych składników z pochodzącymi z innych stron świata pozwala tworzyć dania niezwykłe, co umożliwiają przepisy zebrane w tej książce. Warto spróbować!
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |