Kuchnia włoska. Ingrediencje i klasyczne przepisy
Wydawca:
Publicat
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-245-9540-2
EAN:
9788324595402
oprawa:
miękka
format:
295x225mm
liczba stron:
256
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
42% rabatu
34,50 zł
Cena detaliczna:
59,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,50 zł
Opis produktu
Część pierwsza książki to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Składniki są pokazane na zdjęciach, nazwane, określone są ich właściwości kulinarne.
Część druga to przepisy, które są łatwe do wykonania, a szczegółowe instrukcje ilustrowane są kolejnymi etapami prac i gotowymi daniami.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|