Kulinarny Kaukaz. Smaki, tradycje, receptury REA
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7544-324-0
EAN:
9788375443240
oprawa:
twarda
format:
215x280 mm
liczba stron:
224
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
32,94 zł
Cena detaliczna:
59,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,94 zł
Opis produktu
Kuchnia kaukaska wyróżnia się niepowtarzalną oryginalnością. Nie ma możliwości pomylenia ostro-pikantnego charczo lub gorącego piti w glinianych garnuszkach z inną zupą o zbliżonym wyglądzie i smaku; nie zapomina się również świątecznych posiłków, w trakcie których podawana jest tołma w delikatnych liściach winogron lub dymiący pilaw. Każdy znajdzie w tym rogu obfitości potrawę zgodną z własnym gustem: prawdziwi macho - ostre mięsne jadła, wegetarianie - oryginalne potrawy z warzyw i owoców, łakomczuchy - rozpływające się w ustach smakołyki o bajecznych nazwach rachat-łukum, pachława i kurabje.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|