Okładka książki Kulinarny Kaukaz. Smaki, tradycje, receptury   REA

Kulinarny Kaukaz. Smaki, tradycje, receptury REA

Autor: praca zbiorowa
Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7544-324-0
EAN: 9788375443240
oprawa: twarda
format: 215x280 mm
liczba stron: 224
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
32,94 zł
Cena detaliczna: 
59,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,94

Opis produktu

Kuchnia kaukaska wyróżnia się niepowtarzalną oryginalnością. Nie ma możliwości pomylenia ostro-pikantnego charczo lub gorącego piti w glinianych garnuszkach z inną zupą o zbliżonym wyglądzie i smaku; nie zapomina się również świątecznych posiłków, w trakcie których podawana jest tołma w delikatnych liściach winogron lub dymiący pilaw. Każdy znajdzie w tym rogu obfitości potrawę zgodną z własnym gustem: prawdziwi macho - ostre mięsne jadła, wegetarianie - oryginalne potrawy z warzyw i owoców, łakomczuchy - rozpływające się w ustach smakołyki o bajecznych nazwach rachat-łukum, pachława i kurabje.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj