Mała encyklopedia kulinarna 1800 przepisów
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7141-366-7
EAN:
9788371413667
oprawa:
twarda
format:
13.0x20.0
liczba stron:
1072
rok wydania:
2003
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
42,63 zł
Cena detaliczna:
57,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,63 zł
Opis produktu
Zasady prawidłowego żywienia, słowniczek kulinarny, sosy, przyprawy, marynaty, panierki i farsze, ciasta do wyrobów wytrawnych, buliony, consommes, zupy regionalne, przystawki i entrees, ryby, małże, skorupiaki, żaby i mięczaki, jaja i sery, mięso i podroby, drób domowy, króliki i dziczyzna, pulardy, kury, kurczaki, ptactwo łowne, zwierzyna łowna, warzywa, makaron, ryż i kaszka, desery i entremets, ciasta, cukierki, czekolada i słodycze.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|