![]() Meat, Poultry & Game
Wydawca:
Flammarion
wysyłka: 48h
ISBN:
9782080456816
EAN:
9782080456816
oprawa:
Twarda
format:
22.0x29.0cm
język:
angielski
liczba stron:
304
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
128,23 zł
Cena detaliczna:
159,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 128,23 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
This complete cooking course provides FERRANDI Paris’s expertise for preparing all types of meat, poultry, and game, allowing home cooks and confirmed chefs to:
• Acquire essential kitchen skills for 48 culinary techniques—tie a boneless roast; prepare veal scaloppine; French trim a rack of pork ribs; bone a lamb shoulder; dress, truss, or spatchcock poultry; prepare duck magret; marinate game — which are explained in 333 step-by-step instructions.
• Delight guests with 70 delicious recipes for French classics, traditional dishes from around the world, and innovative creations: Beef and Vegetable Stir-Fry with Rice Noodles, Moussaka, Veal Blanquette, Sweetbread Vol-au-Vents, Honey-Glazed Porcelet Ham, Texas-Style Pork Spareribs, Lamb Tajine, Persian-Style Lamb Skewers, Basque-Style Chicken with Octopus, Stuffed Turkey, Hare Royale, Shredded Boar Tacos, and more.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|