Opakowanie Meat, Poultry & Game

Meat, Poultry & Game

Wydawca: Flammarion
wysyłka: 48h
ISBN: 9782080456816
EAN: 9782080456816
oprawa: Twarda
format: 22.0x29.0cm
język: angielski
liczba stron: 304
rok wydania: 2025
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
128,23 zł
Cena detaliczna: 
159,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 128,23
This complete cooking course provides FERRANDI Paris’s expertise for preparing all types of meat, poultry, and game, allowing home cooks and confirmed chefs to: • Acquire essential kitchen skills for 48 culinary techniques—tie a boneless roast; prepare veal scaloppine; French trim a rack of pork ribs; bone a lamb shoulder; dress, truss, or spatchcock poultry; prepare duck magret; marinate game — which are explained in 333 step-by-step instructions. • Delight guests with 70 delicious recipes for French classics, traditional dishes from around the world, and innovative creations: Beef and Vegetable Stir-Fry with Rice Noodles, Moussaka, Veal Blanquette, Sweetbread Vol-au-Vents, Honey-Glazed Porcelet Ham, Texas-Style Pork Spareribs, Lamb Tajine, Persian-Style Lamb Skewers, Basque-Style Chicken with Octopus, Stuffed Turkey, Hare Royale, Shredded Boar Tacos, and more.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj