Miary, miarki niezbędne w kuchni
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7887-044-9
EAN:
9788378870449
oprawa:
miękka
podtytuł:
Pokaż się z dobrej kuchni
format:
210x135x5mm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
32
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
3,84 zł
Cena detaliczna:
6,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,84 zł
Opis produktu
Odliczanie, odmierzanie, ważenie bez tych czynności trudno wyobrazić sobie jakiekolwiek działania w kuchni. Nawet geniusz kulinarny nie poradziłby sobie z przyrządzeniem jakiejkolwiek potrawy, gdyby stosował wyłącznie metodę na oko.Na szczęście przepisy, z których korzystamy, zawierają precyzyjne wskazówki dotyczące ilości poszczególnych składników potrawy. I tu nierzadko zaczyna się kłopot: jedne receptury podają wielkości w łyżkach i szklankach, inne w litrach, jeszcze inne w kilogramach... Uciążliwości pojawiają się również, gdy korzystamy z oryginalnych przepisów krajów stosujących inne jednostki, a także kiedy sięgamy po tradycyjne receptury z dawnych książek kucharskich.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|