Okładka książki Mięsa i mięsiwa REA

Mięsa i mięsiwa REA

Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8371419911
EAN: 9788371419911
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 23,5x22,5 cm
liczba stron: 64
rok wydania: 2008
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
5,44 zł
Cena detaliczna: 
9,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,44

Opis produktu

Mięsko, mięso, mięsiwo - jadamy je chętnie i często. Jest smaczne i posilne. Można z niego przygotować bardzo urozmaicone i atrakcyjne dania. Zaspokaja głód, dodaje sił i mile ""łaskocze"" podniebienie. Jedzone z umiarem, z dodatkiem warzyw, owoców, kasz i makaronów jest również zdrowe. Zawiera pełnowartościowe białko bogate w niezbędne dla człowieka aminokwasy, sole mineralne - głównie żelazo, tak potrzebne młodzieży, fosfor i potas, a także mikroelementy np. miedź czy molibden. Dostarcza organizmowi potrzebne do życia witaminy, takie jak B1, B2, B6, B12 i PP, a niektóre tłuste kawałki mięsa także wit. A,D i E. W czasach, gdy mięsa było w sprzedaży mało, przygotowanie z niego potraw nie stanowiło problemu. Dziś gdy różnych rodzajów mięsa jest pod dostatkiem i to po przystępnej cenie, warto dołożyć starań, aby przygotowane z niego potrawy były smaczne i atrakcyjne.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj