Mięsa na zimno sprawdzone przepisy
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-106-9
EAN:
9788377071069
oprawa:
twarda
format:
17.0x22.0
liczba stron:
112
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
16,44 zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44 zł
Opis produktu
Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny – mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.
Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.
Proponujemy specjały tańsze i droższe – dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|