Mięso na różne sposoby w.2011
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Prószyński Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788376486024
EAN:
9788376486024
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
16,4x23,6 cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
39% rabatu
7,37 zł
Cena detaliczna:
11,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,34 zł
Opis produktu
Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się, jakie mięso wybrać i jak je przyrządzić. Aby ułatwić Państwu decyzję, proponujemy przepisy na różne mięsa przygotowane na wiele sposobów. Oprócz przepisów na mięsa, które wykorzystujemy tradycyjnie, takie jak wołowina, wieprzowina i cielęcina, podajemy przepisy na mniej u nas popularne, chociaż równie bogate w wartości odżywcze i smakowe - jagnięcinę i baraninę. Można je przyrządzić na gorąco i na zimno, piec, smażyć, dusić i gotować. Są tu przepisy z naszej polskiej kuchni, ale również z kuchni innych narodów. W sumie ponad 160 przepisów zebranych w sześciu działach. Każdy znajdzie coś dla siebie.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|