Mistrzowie makaronu. Sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto
Autor:
Marc Vetri
David Joachim
Wydawca:
Znak
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-240-7310-8
EAN:
9788324073108
oprawa:
twarda
format:
205x250
liczba stron:
272
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
50% rabatu
34,99 zł
Cena detaliczna:
69,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,99 zł
Opis produktuŻycie to kombinacja magii i makaronu Federico Fellini Żadne danie w historii nie ma tak wielu wariantów, kolorów, kształtów, smaków i konsystencji jak zwykły makaron. Przygotuj samodzielnie aksamitne farfalle lub cieniutkie jak jedwab ravioli. Zaskocz znajomych, podając czarny jak węgiel makaron z atramentem kałamarnic lub orzechowe gnocchi z grzybowym ragoût. Marc Vetri, utalentowany mistrz włoskiej kuchni, zdobywca ,,kulinarnego Oscara"", czyli nagrody Fundacji im. Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni, pokaże ci, jak własnymi rękami zrobić makaron pachnący toskańską trattorią. Bazując na ogromnym doświadczeniu, dzieli się swoją historią, radami, technikami i ponad setką przepisów.
Zostań mistrzem makaronu w swojej kuchni Marc Vetri jest jednym z największych mistrzów makaronu na tej planecie. To prawdziwa biblia makaronu, na dodatek cudownie napisana. Każdy powinien ją mieć na półce w swojej kuchni. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|