Najlepsze przepisy na kluski i pierogi
Autor:
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca:
Prószyński Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7961-155-3
EAN:
9788379611553
oprawa:
Miękka
format:
14.5x20.5cm
język:
polski
Seria:
ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
liczba stron:
176
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
7,20 zł
Cena detaliczna:
11,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,17 zł
Opis produktuKluski i pierogi zawsze znajdą amatorów! Kluski i pierogi to potrawy, które należą do grupy dań mącznych. Te zaś od dziesięcioleci uważano za dania tuczące, a tym samym niezdrowe. Dziś specjaliści od żywienia kładą nacisk na ich inne wartości. Przede wszystkim na długo zapewniają uczycie sytości, a spożywane w odpowiedniej ilości nie tuczą. Warto zauważyć, że tuczące są głównie dodatki do klusek i pierogów, a więc tłuste zawiesiste sosy lub tłuste sery. Można je zastąpić warzywami i lekkimi sosami. 'Najlepsze przepisy na kluski i pierogi' to propozycja dla tych, którzy chcą poznać nowe przepisy na mączne potrawy i cieszyć się ich smakiem bez wyrzutów sumienia oraz lęku o swoje zdrowie i figurę x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|