Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Prószyński Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788378390640
EAN:
9788378390640
oprawa:
Miękka
format:
14.5x20.5cm
język:
polski
Seria:
ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
liczba stron:
176
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
31% rabatu
7,54 zł
Cena detaliczna:
10,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,52 zł
Opis produktu
Nasza rodzima kuchnia proponuje mnóstwo przepisów na pyszne pasztety i pieczenie. Postanowiliśmy je zebrać i wydać w jednym zbiorze pt. ,,Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety"". Przekazujemy Państwu prawie 200 przepisów na klasyczne pasztety, na pasztet drobiowy i wieprzowy, na pasztet z grzybów oraz pieczenie z wieprzowiny, wołowe i z mięsa drobiowego. Znajdziecie tu Państwo pieczenie na bazie szynki i boczku, przepisy na pieczenie rolowane i schab nadziany śliwką oraz innymi farszami.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|