Najlepsze przepisy na sałatki mięsne i warzywne
Autor:
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca:
Prószyński Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7961-002-0
EAN:
9788379610020
oprawa:
Miękka
format:
14,2x20,2 cm
język:
polski
Seria:
ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
liczba stron:
176
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
7,20 zł
Cena detaliczna:
11,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,17 zł
Opis produktu
Niezwykła popularność sałatek to zasługa ich uniwersalności. Są smaczne, kolorowe,apetyczne i zdrowe, a ich różnorodność zależyod upodobań, inwencji i kulinarnej wyobraźni. Mogą stanowić samodzielne, pełnowartościowedanie, przystawkę, dodatek do głównej potrawy lub deser - są łatwe i szybkie w przygotowaniu, mają mnóstwo witamin i niewiele tłuszczu. Sałatka to danie, w skład którego wchodzi przynajmniej jeden produkt poddany obróbce cieplnej - gotowany lub pieczony. Dziś jednak mianem sałatek określa się także surówki, przyrządzane wyłącznie ze świeżych warzyw i owoców. Sałatki smakują najlepiej, gdy przyrządza się je ze świeżych, sezonowych produktów. W naszym zestawieniu uwzględniliśmy sałatki tradycyjne i te mniej znane.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|