Najnowszka kuchnia. Piekarnia i Cukiernia. Wytworna i Gospodarska.
                            Autor:
                            
                                        Norkowska Marta
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Graf-ika
                        
                     
                wysyłka: 48h 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-61889-88-5                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788361889885                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
twarda                            
                         
                        
                            format:
                            
220x160x55mm                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
656                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2014                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            38% rabatu 
                53,13 zł
                    Cena detaliczna:  
                        86,00 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,13 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Dwa tomy w jednym woluminie: Najnowsza kuchnia wytworna i gospodarska oraz Piekarnia i cukiernia wytworna i gospodarska. Marta Norkowska. Reprint wydań z 1904 i 1908 roku. Tom I-liczne tablice, zawierająca 1249 przepisów gospodarskich, z uwzględnieniem kuchni jarskiej. Podział i rozpoznawanie mięsa, dobre rady, sosy, zupy (ciepłe, zimne, postne), dodatki do zup; ciasta do pasztetów i pasztety, ryby i raki, ryby morskie, wołowina, biszkopty, pączki i faworki, kremy, galarety i wszystko czego dusza zapragnie. Tom II Przygotowanie i pieczenie różnego pieczywa niesłodkiego: chleby, bułki, rogale Ciasta drożdżowe słodkie; ciasta parzone, kruche, francuskie i biszkoptowe, ciasta migdałowe i śmietanowe, torty i mazurki, pierniki, marcepany 
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |