Nalewki i likiery we współczesnej kuchni
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-061-1
EAN:
9788377070611
oprawa:
twarda
liczba stron:
144
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
16,44 zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44 zł
Opis produktu
Przekonaj się, że wytwarzanie nalewek i likierów wcale nie jest trudne!
W niniejszej publikacji autor, pasjonat domowego wyrobu żywności, prezentuje sprawdzone receptury na rozmaite nalewki i likiery ? głównie owocowe, ale także ziołowe oraz kwiatowe.
Znajdziesz tu przepisy m.in. na morelówkę, wytrawną nalewkę z pigwy, wiśniówkę, słodki jarzębiak, kminkówkę i likier pomarańczowo-kawowy.
Receptury poprzedza rozdział, w którym zostały zawarte informacje na temat wytwarzania nalewek: jak należy rozcieńczać spirytus do pożądanej mocy, jakie owoce, zioła i kwiaty najlepiej wybierać, wreszcie ? jakie akcesoria warto zgromadzić przed przystąpieniem do nastawiania tych szlachetnych trunków.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|