Ocet. Różne rodzaje octu i ich zastosowanie
Autor:
Julie Townsend
Wydawca:
K. E. Liber
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-60215-48-7
EAN:
9788360215487
oprawa:
Miękka
format:
14,5x20,5
liczba stron:
158
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
13,90 zł
Cena detaliczna:
25,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,87 zł
Opis produktu
Dobrodziejstwa, jakie można uzyskać ze skromnej butelki octu, są ogromne - chyba żaden inny płyn nie ma tylu użytecznych, praktycznych, medycznych i smakowych właściwości, którymi cieszy się ludzkość. Książka dostarcza wielu praktycznych wskazówek dotyczących uniwersalnych zastosowań octu jako środka czystości, kosmetyku, środka do pielęgnacji ogrodu, lekarstwa i tym podobnych. Jeśli komuś mało, może jeszcze "zmarnować" trochę czasu ucząc się zasad "marynowania", czyli poznawać właściwości octu jako środka konserwującego w marynatach. Tak więc cieszmy się wieloma cechami octu w jego wszelkich postaciach i zastosowaniach a o podróży dookoła świata pomyślimy przy innej okazji.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|