On Beer and Food
Autor:
Thomas Cawthorne
Eick Colin
Wydawca:
Gestalten
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9783899555646
EAN:
9783899555646
oprawa:
Twarda
podtytuł:
The Gourmet’s Guide to Recipes and Pairings
format:
21.0x26.0cm
język:
angielski
liczba stron:
168
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
120,17 zł
Cena detaliczna:
149,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 120,02 zł
Opis produktu
Beer is still widely underestimated. It is a taste-intensive and surprisingly versatile accompaniment to good food—often better suited than wine. When a strong companion for a meal is needed, a beer’s spices and hoppy character make it an excellent choice. This book gives you the fundamentals to explore the pleasurable pairing of food and beer, along with varied recipes and useful tips.
But beer is not only for drinking. Used as an ingredient, it can provide dishes with the perfect seasoning. It can work as a harmonious complement to a dish or provide it with a surprising contrast, remaining distinct while not overshadowing any flavors. On Beer and Food opens a world of taste possibilities.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|