Pasztety i terriny
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
SWIAT KSIAZKI
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-247-0599-3
EAN:
9788324705993
oprawa:
twarda
format:
21,5x27,5
liczba stron:
160
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
25,02 zł
Cena detaliczna:
35,42 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,95 zł
Opis produktu
Nie do pobicia wśród szlachetnych przekąsek! Niegdyś pojawiały się tylko na królewskich i szlacheckich stołach, dziś są stałym elementem wykwintnej kuchni. Pasztety, terriny, czyli pasztety pieczone w kąpieli wodnej, galaretki i rolady pasztetowe (galantyny) można wykonać dużo wcześniej przed podaniem, a dzięki różnorodności farszów, łatwo dopasować do innych potraw. Burgundzka galantyna z szynką, paszteciki z tuńczykiem i serem, pasztet z fetą i oliwkami, terrina z pstrąga z kostkami warzywnymi – oto dania, które znakomicie nadają się na przekąski lub lekki posiłek dla osób dbających o linię.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|