Okładka książki Pasztety i terriny

Pasztety i terriny

Autor: praca zbiorowa
Wydawca: SWIAT KSIAZKI
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-247-0599-3
EAN: 9788324705993
oprawa: twarda
format: 21,5x27,5
liczba stron: 160
rok wydania: 2008
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
29% rabatu
25,02 zł
Cena detaliczna: 
35,42 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,95

Opis produktu

Nie do pobicia wśród szlachetnych przekąsek! Niegdyś pojawiały się tylko na królewskich i szlacheckich stołach, dziś są stałym elementem wykwintnej kuchni. Pasztety, terriny, czyli pasztety pieczone w kąpieli wodnej, galaretki i rolady pasztetowe (galantyny) można wykonać dużo wcześniej przed podaniem, a dzięki różnorodności farszów, łatwo dopasować do innych potraw. Burgundzka galantyna z szynką, paszteciki z tuńczykiem i serem, pasztet z fetą i oliwkami, terrina z pstrąga z kostkami warzywnymi – oto dania, które znakomicie nadają się na przekąski lub lekki posiłek dla osób dbających o linię.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj