Okładka książki Pierogi, kluski i knedle

Pierogi, kluski i knedle

Wydawca: SBM
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7845-316-1
EAN: 9788378453161
oprawa: miękka
format: 16x22
liczba stron: 32
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
1,64 zł
Cena detaliczna: 
2,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 1,64

Opis produktu

Kuchnia polska może poszczycić się różnorodnością specjałów kulinarnych – szczególne miejsce zajmują w niej dania mączne, a wśród nich kluski, rozmaicie nafaszerowane knedle oraz fantazyjne pierogi. Innowacyjne przepisu na kluski dyniowe, smażone knedle czy pierogi migdałowe z pewnością wzbogacą nasze menu o nowe smaki. A tradycyjne receptury na pyzy z mięsem, pierogi z truskawkami czy knedle ze śliwkami pozwolą rozkoszować się potrawami, z których słynie polska kuchnia.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj