Pierogi, kluski i knedle
Autor:
Marta Krawczyk
Wydawca:
SBM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7845-316-1
EAN:
9788378453161
oprawa:
miękka
format:
16x22
liczba stron:
32
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
1,64 zł
Cena detaliczna:
2,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 1,64 zł
Opis produktu
Kuchnia polska może poszczycić się różnorodnością specjałów kulinarnych – szczególne miejsce zajmują w niej dania mączne, a wśród nich kluski, rozmaicie nafaszerowane knedle oraz fantazyjne pierogi. Innowacyjne przepisu na kluski dyniowe, smażone knedle czy pierogi migdałowe z pewnością wzbogacą nasze menu o nowe smaki. A tradycyjne receptury na pyzy z mięsem, pierogi z truskawkami czy knedle ze śliwkami pozwolą rozkoszować się potrawami, z których słynie polska kuchnia.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|