nowość
Okładka książki Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Autor: Znak Koncept
Wydawca: Znak Koncept
wysyłka: 24h
ISBN: 978-83-240-8515-6
EAN: 9788324085156
oprawa: twarda
format: 250x205mm
język: polski
liczba stron: 264
rok wydania: 2025
(0) Sprawdź recenzje
36% rabatu
50,91 zł
Cena detaliczna: 
79,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,22

Opis produktu

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy

Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!

Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:

Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?

Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?

Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?

Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj