zapowiedź
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Autor:
Znak Koncept
Wydawca:
Znak Koncept
wysyłka: po 29.01.2025
ISBN:
9788324085156
EAN:
9788324085156
oprawa:
Twarda
format:
20.5x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
288
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
51,76 zł
Cena detaliczna:
79,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,79 zł
Opis produktu
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków! Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami. Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą. Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą. I wiele innych! Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się: ·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury? ·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące? ·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy? Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|