Podstawy gotowania. Ponad 250 technik
Autor:
Elizabeth Wolf-Cohen
Wydawca:
DELTA
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7175-615-3
EAN:
9788371756153
oprawa:
miękka
format:
14.5x19.5
liczba stron:
224
rok wydania:
2007
(0) Sprawdź recenzje
34% rabatu
18,36 zł
Cena detaliczna:
28,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,31 zł
Opis produktu
Obszerny przewodnik wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowywania produktów i przyrządzania potraw. Dzięki prostym opisom i poglądowym ilustracjom nawet bardziej zaawansowane techniki, jak luzowanie mięsa czy przygotowanie doskonałego kremu jajecznego, stają się łatwe i przyjemne.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|