Okładka książki Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Wydawca: DELTA
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7175-615-3
EAN: 9788371756153
oprawa: miękka
format: 14.5x19.5
liczba stron: 224
rok wydania: 2007
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
34% rabatu
18,36 zł
Cena detaliczna: 
28,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,31

Opis produktu

Obszerny przewodnik wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowywania produktów i przyrządzania potraw. Dzięki prostym opisom i poglądowym ilustracjom nawet bardziej zaawansowane techniki, jak luzowanie mięsa czy przygotowanie doskonałego kremu jajecznego, stają się łatwe i przyjemne.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj