Przechowywanie i konserwowanie żywności
Autor:
Gabriele Lehari
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
ISBN:
83-7073-436-7
EAN:
9788370734367
oprawa:
Miękka
format:
12.8x19.1
liczba stron:
128
rok wydania:
2006
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,77 zł
Cena detaliczna:
25,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,75 zł
Opis produktu
Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso?
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|