Okładka książki Przetwory. Ponad 100 przepisów

Przetwory. Ponad 100 przepisów

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788375885446
EAN: 9788375885446
oprawa: oprawa twarda
format: 16,5x20,5 cm
liczba stron: 224
rok wydania: 2010
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
32% rabatu
13,68 zł
Cena detaliczna: 
19,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,64

Opis produktu

Od wieków ludzie zastanawiali się w jaki sposób przechować żywność, wydłużyć jej trwałość, aby zachowała wartości odżywcze i walory smakowe.Suszone zioła wykorzystywano w różnego rodzaju mieszankach aptecznych oraz kulinarnych. Suszono również grzyby, warzywa i owoce.Dziś popularną formą przechowywania produktów jest ich mrożenie, ale nadal niesłabnącym powodzeniem cieszą się wszelkiego rodzaju przetwory. Ich popularność wynika z tego, że samodzielne przygotowane przetwory nie zawierają szkodliwych dla zdrowia konserwantów. Tempo życia powoduje, że łatwiej otworzyć słoik z własnoręcznie zakwaszonym barszczem lub żurkiem i w ciągu zaledwie kilku minut uzyskać wyborną zupę.Chutneye, octy i oliwy, kwaszonki, marynaty, konfitury, dżemy, galaretki, czyli przeszło 100 przepisów na zamykanie smaków i aromatów w słoikach, według starych, sprawdzonych receptur.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj