Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-108-3
EAN:
9788377071083
oprawa:
twarda
format:
14.0x20.5
liczba stron:
144
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
16,44 zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44 zł
Opis produktu
Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) – zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki – babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.
Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|