Okładka książki Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

Autor: praca zbiorowa
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7707-108-3
EAN: 9788377071083
oprawa: twarda
format: 14.0x20.5
liczba stron: 144
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
16,44 zł
Cena detaliczna: 
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44

Opis produktu

Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) – zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu. Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki – babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki. Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj