|   Pyszności z roślin
                            Autor:
                            
                                        Ochman Paweł
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Znak
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-240-5001-7                            
                         
                            EAN:
                            
9788324050017                            
                         
                            oprawa:
                            
twarda                            
                         
                            format:
                            
267x226x21mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
288                            
                         
                            rok wydania:
                            
2017                            
                         (0) Sprawdź recenzje 34% rabatu36,12 zł Cena detaliczna:  54,90 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,12 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI
Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl.  Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.
Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada: 
•	Czym zastąpić nabiał i jajka?
•	Jak łatwo połączyć podstawowe składniki?
•	Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?
Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, naukowiec. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |