Regionalna kuchnia polska
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788377072981
EAN:
9788377072981
oprawa:
twarda
format:
270x208x20mm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
23,86 zł
Cena detaliczna:
39,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,78 zł
Opis produktu
Wracamy do korzeni i odkrywamy na nowo zapomniane przepisy. Dzięki modzie na eko coraz częściej przekonujemy się o wartości tradycyjnych smaków. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców. Jest to kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych – zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki.
Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Spróbujcie ugotować wielkopolskie pyry z gzikiem, zrazy po warszawsku albo góralską kwaśnicę, a na deser upieczcie śląski kołocz.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|