|
Gleboznawstwo
Hodowla zwierząt
Leśnictwo
Myślistwo i rybołówstwo
Przetwórstwo spożywcze
Uprawa roślin
Słownik zawiera około 17 000 polskich terminów dotyczących szeroko pojętej produkcji rolniczej.
Zawiera słownictwo związane ze wspólną polityką rolną Unii Europejskiej i ekologizacją rolnictwa, nazwy gatunków i rodzin roślin oraz ich szkodn
1% rabatu
93,45 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,84 zł
Słownik zawiera około 19 000 polskich terminów dotyczących szeroko pojętej produkcji rolniczej.
Zawiera słownictwo związane ze wspólną polityką rolną Unii Europejskiej i ekologizacją rolnictwa, nazwy gatunków i rodzin roślin oraz ich szkodn
1% rabatu
93,45 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,84 zł
Zarządzanie rozwojem obszarów wiejskich w Polsce w warunkach integracji europejskiej
Wydawca:
Aspra
wysyłka: 48h
Książka stanowi analizę modelu zarządzania rozwojem obszarów wiejskich w Polsce, który ukształtowany został w wyniku przystąpienia Polski do Unii Europejskiej. Autorka zbadała wpływ mechanizmów europeizacji na zmiany instytucjonalne, jakie
16% rabatu
32,92 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,98 zł
Automatyzacja przemysłu spożywczego
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji. AUTOMA
16% rabatu
87,80 zł
103,99 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 83,91 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
13% rabatu
43,87 zł
50,60 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,04 zł
Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6
Autor:
Kmiołek-Gizara Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami pra
13% rabatu
60,60 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,11 zł
Pasjonująca książka opisująca początki hodowli koni orientalnych w Polsce.
28% rabatu
36,14 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,14 zł
W książce opisano szkodliwą entomofaunę, która występuje w Polsce od 150 lat na uprawach roślin warzywnych. Uwzględniono zmiany wynikające z postępu wiedzy w zakresie taksonomii, bionomii, zasięgu występowania i zwalczania poszczególnych ga
12% rabatu
65,24 zł
73,99 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,70 zł
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Autor:
Ludwicki Marek
Ludwicki Michał
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Jedyna na rynku publikacja z dziedziny pomiarów i automatyki, która jest dostosowana do praktyki pracy technologów pracujących przy produkcji żywności. Szybki rozwój nowoczesnej techniki pomiarowej i regulacyjnej w wielu gałęziach przemysłu
16% rabatu
79,37 zł
94,01 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,86 zł
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1 Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt
Autor:
Jamroz Dorota
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różnych grup zwierząt oraz charakterystyki i wartości pokarmowej pasz
12% rabatu
82,89 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,26 zł
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt
Autor:
Jamroz Dorota
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różnych grup zwierząt oraz charakterystyki i wartości pokarmowej pasz
19% rabatu
75,84 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,26 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich ro
13% rabatu
54,45 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,31 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej
13% rabatu
54,45 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,31 zł
Operator pilarek w pytaniach i odpowiedziach
Autor:
Sosiński Aleksander
Wydawca:
Liwona
wysyłka: 48h
Książka zawiera:
eksploatacja pilarek,
silniki spalinowe dwusuwowe,
podstawy elektrotechniki,
budowa pilarek,
technologia robót i użytkowanie lasu,
bezpieczna praca pilarką.
39% rabatu
24,22 zł
40,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,80 zł
Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Hortpress
wysyłka: 48h
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i
12% rabatu
56,12 zł
64,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,12 zł
Książka Andrzeja Dobiecha pt. Z historii łowiectwa na ziemi łódzkiej. Myśliwi i stowarzyszenia łowieckie z lat 18501975. Kalendarium jest poświęcona tematowi o wielowiekowej, złożonej historii ukształtowanej przez rozwój ludzkości i gospoda
28% rabatu
93,74 zł
129,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 77,54 zł
Tytuły książek bywają dwuznaczne, często posiadają drugie dno. W tej książce żadnej pułapki nie będzie. To poradnik samodzielnej uprawy różnych warzyw oraz zbiór prostych przepisów kulinarnych. Zamiast codziennie odwiedzać pobliski warzywni
33% rabatu
33,08 zł
49,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,08 zł
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
13% rabatu
58,44 zł
67,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,07 zł
Podręcznik zawiera informacje na temat przodków zwierząt gospodarskich, czasu i miejsca udomowienia oraz geograficznego rozmieszczenia głównych gatunków hodowanych na świecie. Opisano i zilustrowano rasy następujących gatunków: bydło (59 ra
12% rabatu
74,07 zł
84,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,78 zł
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Autor:
Kocierz Katarzyna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik. Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urz
13% rabatu
54,45 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,31 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|