Gleboznawstwo
Hodowla zwierząt
Leśnictwo
Myślistwo i rybołówstwo
Przetwórstwo spożywcze
Uprawa roślin
![]() Operator pilarek w pytaniach i odpowiedziach
Autor:
Sosiński Aleksander
Wydawca:
Liwona
wysyłka: 48h
Książka zawiera:
eksploatacja pilarek,
silniki spalinowe dwusuwowe,
podstawy elektrotechniki,
budowa pilarek,
technologia robót i użytkowanie lasu,
bezpieczna praca pilarką.
26% rabatu
29,70 zł
40,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,70 zł
![]() Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Hortpress
wysyłka: 48h
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i
12% rabatu
56,12 zł
64,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,12 zł
![]()
Książka Andrzeja Dobiecha pt. Z historii łowiectwa na ziemi łódzkiej. Myśliwi i stowarzyszenia łowieckie z lat 18501975. Kalendarium jest poświęcona tematowi o wielowiekowej, złożonej historii ukształtowanej przez rozwój ludzkości i gospoda
27% rabatu
95,03 zł
129,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 95,03 zł
![]()
Tytuły książek bywają dwuznaczne, często posiadają drugie dno. W tej książce żadnej pułapki nie będzie. To poradnik samodzielnej uprawy różnych warzyw oraz zbiór prostych przepisów kulinarnych. Zamiast codziennie odwiedzać pobliski warzywni
33% rabatu
33,08 zł
49,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,93 zł
![]()
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
13% rabatu
58,44 zł
67,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,49 zł
![]() Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Autor:
Kocierz Katarzyna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik. Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urz
13% rabatu
54,45 zł
62,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45 zł
![]() Przemysł tytoniowy w Polsce w okresie pierwszego planu pięcioletniego
Autor:
Synowiec Andrzej
Wydawca:
Historia Iagellonica
wysyłka: 48h
Przemysł tytoniowy w Polsce w okresie pierwszego planu pięcioletniego w latach 1956-1960.
26% rabatu
22,27 zł
30,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,27 zł
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Autor:
Kaźmierczak Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18 zł
![]() Sadownictwo (technik ogrodnik) HORTPRESS
Autor:
A. Czynczyk
E. Lange
A. Mika
Wydawca:
Hortpress
wysyłka: 48h
Książka dopuszczona do użytku szkolnego przez ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi i wpisana do zestawu podręczników do nauczania przedmiotu ,,Sadownictwo"" w szkołach kształcących w zawodzie technik-ogrodnik. Książka obejmuje zagadnienia z zak
12% rabatu
48,20 zł
55,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,20 zł
![]() Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
Wydawca:
eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
wysyłka: 48h
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki w
7% rabatu
21,40 zł
23,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,40 zł
![]() Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Wydawca:
eMPi2
wysyłka: 48h
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produk
7% rabatu
21,40 zł
23,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,40 zł
![]()
Podręcznik pt. ""Towaroznawstwo spożywcze"" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy i
7% rabatu
46,54 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54 zł
![]()
Reay Tannahill (19292007), szkocka pisarka znana u nas z bestsellerowej Historii seksu, zapoczątkowała Historią kuchni badania nad światowymi kulinariami, stanowiące już dziś pełnoprawną dyscyplinę akademicką. Trywialna formuła człowiek jes
40% rabatu
46,80 zł
78,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,80 zł
![]()
W prywatnych hodowlach, a także w kolekcjach ogrodów zoologicznych spotyka się wiele gatunków gołąbków, które nie mają co prawda tak barwnego upierzenia jak np. papugi, ale są również wdzięcznym obiektem hodowli. Opisane w książce gatunki g
47% rabatu
3,71 zł
7,05 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,71 zł
![]()
Omówione zagadnienia: charakterystyka rzędu blaszkodziobych i rodziny kaczkowatych, gatunki i rasy kaczek, zakup materiału hodowlanego, żywienie kaczek, rozród, choroby
40% rabatu
8,95 zł
15,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,95 zł
![]()
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności
13% rabatu
70,13 zł
80,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,13 zł
![]() Umowa przyznawania pomocy z Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich
Autor:
Łobos-Kotowska Dorota
Wydawca:
LexisNexis
wysyłka: 48h
Niniejsza publikacja jest jedną z nielicznych pozycji w polskiej literaturze prawniczej, która dotyczy strukturalnego oddziaływania funduszy unijnych na rolnictwo. W monografii poddano analizie nową umowę obligacyjną w prawie rolnym pozwala
19% rabatu
57,68 zł
71,40 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,68 zł
![]() Celność broni strzeleckiej. Praktyczny poradnik
Autor:
Ejsmont Jerzy A.
Wydawca:
Wydawnictwa Komunikacji i Łączności
wysyłka: 48h
Bogato ilustrowany praktyczny poradnik poświęcony celności broni strzeleckiej oraz elementom i czynnikom mającym na nią wpływ. Opisano podstawy balistyki oraz zamieszczono najistotniejsze informacje dotyczące dynamiki broni, lufy, mechanizm
30% rabatu
54,08 zł
77,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,73 zł
![]()
Untitled document Przewiduje się, że XXI wiek stanie się wiekiem biologii. Zwiększające się zapotrzebowanie na energię odnawialną, produkty biodegradowalne oraz konieczność rewitalizacji gospodarki wiejskiej sprawiły, że opracowanie produkc
44% rabatu
44,00 zł
79,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,00 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|