Okładka książki Automatyzacja przemysłu spożywczego
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji. AUTOMA
103,99
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
13% rabatu
43,87
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,87
Okładka książki Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami pra
13% rabatu
60,60
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,50
Okładka książki Sylwetki Koni Orientalnych i ich hodowców
Pasjonująca książka opisująca początki hodowli koni orientalnych w Polsce.
28% rabatu
36,14
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,14
Okładka książki Szkodniki roślin warzywnych
W książce opisano szkodliwą entomofaunę, która występuje w Polsce od 150 lat na uprawach roślin warzywnych. Uwzględniono zmiany wynikające z postępu wiedzy w zakresie taksonomii, bionomii, zasięgu występowania i zwalczania poszczególnych ga
73,99
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Jedyna na rynku publikacja z dziedziny pomiarów i automatyki, która jest dostosowana do praktyki pracy technologów pracujących przy produkcji żywności. Szybki rozwój nowoczesnej techniki pomiarowej i regulacyjnej w wielu gałęziach przemysłu
94,01
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zasady żywienia Podręcznik Część 2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej
13% rabatu
54,45
62,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45
Okładka książki Zasady żywienia Podręcznik Część 1
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich ro
13% rabatu
54,45
62,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45
Okładka książki Operator pilarek w pytaniach i odpowiedziach
Książka zawiera: eksploatacja pilarek, silniki spalinowe dwusuwowe, podstawy elektrotechniki, budowa pilarek, technologia robót i użytkowanie lasu, bezpieczna praca pilarką.
26% rabatu
29,70
40,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,70
Okładka książki Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i
23% rabatu
49,27
64,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,91
Okładka książki Z historii łowiectwa na ziemi łódzkiej
Książka Andrzeja Dobiecha pt. Z historii łowiectwa na ziemi łódzkiej. Myśliwi i stowarzyszenia łowieckie z lat 18501975. Kalendarium jest poświęcona tematowi o wielowiekowej, złożonej historii ukształtowanej przez rozwój ludzkości i gospoda
27% rabatu
95,03
129,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 95,03
Okładka książki Bitwa o pietruszkę i nie tylko
Tytuły książek bywają dwuznaczne, często posiadają drugie dno. W tej książce żadnej pułapki nie będzie. To poradnik samodzielnej uprawy różnych warzyw oraz zbiór prostych przepisów kulinarnych. Zamiast codziennie odwiedzać pobliski warzywni
33% rabatu
33,08
49,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,08
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
13% rabatu
58,44
67,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,44
Okładka książki Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.   Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urz
13% rabatu
54,45
62,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45
Okładka książki Przemysł tytoniowy w Polsce w okresie pierwszego planu pięcioletniego
Przemysł tytoniowy w Polsce w okresie pierwszego planu pięcioletniego w latach 1956-1960.
26% rabatu
22,27
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,27
Okładka książki Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia. Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktycz
94,01
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18
Okładka książki Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cuk
13% rabatu
56,18
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,18
Okładka książki Sadownictwo (technik ogrodnik) HORTPRESS
Książka dopuszczona do użytku szkolnego przez ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi i wpisana do zestawu podręczników do nauczania przedmiotu ,,Sadownictwo"" w szkołach kształcących w zawodzie technik-ogrodnik. Książka obejmuje zagadnienia z zak
12% rabatu
48,20
55,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,20
Okładka książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produk
7% rabatu
21,40
23,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,40
Liczba wyświetlanych pozycji:
10
11
12
13
14
73
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj